AVÍS LEGAL

D'acord amb allò establert al Reglament General de Protecció de Dades, li informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de comunicar-nos i mostrar les activitats que porta a terme la nostra Coral.

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat, o durant 1 any a partir de l'última confirmació d'interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L'empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i les tractarem sobre la base de el seu consentiment o execució d'un contracte.

Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d'accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat, enviant un email a: info@corgeriona.cat

A més, l'interessat pot dirigir-se a l'Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:

Associació Coral Geriona

Raó social: Associació Coral Geriona
NIF: G55124036
Adreça: Ctra. Barcelona, 70 - 17002 - Girona
Email: info@corgeriona.cat

AVÍS LEGAL

La finalitat d'aquest web és la de mostrar els diferents apartats històrics de la Coral en totes les seves vessants, així com informar de les nostres activitats, concerts, etc.

El present avís legal (d'ara endavant, "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.corgeriona.cat

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre l'entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D'USUARIS.

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb ASSOCIACIO CORAL GERIONA o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de ASSOCIACIO CORAL GERIONA i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de ASSOCIACIO CORAL GERIONA.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

ASSOCIACIO CORAL GERIONA es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

ASSOCIACIO CORAL GERIONA no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de ASSOCIACIO CORAL GERIONA La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de ASSOCIACIO CORAL GERIONA té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.


logo corcoll salalogo valvilogo auditori