En aquest apartat podreu contactar de vàries maneres amb el Cor Geriona, o bé a través de l'adreça info@corgeriona.cat (informació genèrica del Cor, l'Associació, etc.) o a través de l'adreça contractacio@corgeriona.cat (exclusivament per qüestions relacionades amb les actuacions i la contractació del Cor).
Si ho preferiu podeu utilitzar els següents formularis de contacte:

Per a dubtes, consultes, comentaris, compres, etc.

Al fer click en el botó enviar, presto el meu consentiment per a que les dades personals facilitades en aquest mail, siguin tractades per l’empresa amb la finalitat de contestar el mail que he enviat a l'associació i poder rebre la informació sol·licitada. Així mateix, declaro que he llegit l’avís legal i la politica de privacitat de l’empresa.

 

Per a qüestions relacionades amb la contractació del Cor Geriona.

Al fer click en el botó enviar, presto el meu consentiment per a que les dades personals facilitades en aquest mail, siguin tractades per l’empresa amb la finalitat de contestar el mail que he enviat a l'associació i poder rebre la informació comercial sol·licitada. Així mateix, declaro que he llegit l’avís legal i la politica de privacitat de l’empresa.

 

logo corcoll salalogo valvilogo auditori